Portfolio

Portfolio - Ville Vaajanen

Esittelyssä sisältömarkkinoija Ville Vaajanen!

Kuka minä olen?

Morjesta! Mä oon Vaajasen Ville, sisältömarkkinoinnin ammattilainen, sisällöntuottaja ja copywriter.

Mulla on vuosien kokemus B2B-sisältömarkkinoinnista ja markkinointisuunnitelmien laatimisesta. Urani alkoi vuonna 2015 copywriterina puolustusvoimissa, ja mä oon rakentanut uraani alan parhaiden osaajien kanssa eri markkinointitoimistoissa. Ulkomailla opintojeni aikana tuotin sisältöä myös suomalaisille pk-yrityksille freelancerina jopa Kanadasta käsin.

Viime vuosina oon oppinut hurjasti siitä, mitä laadukas sisällöntuotanto vaatii sekä eri digitaalisten kanavien ja sisältöjen hyödyntämisestä. Lisäks mä oon oppinut asiakasprojektien ja opparini kautta paljon sisältöstrategioista, ostajapersoonista ja ostopoluista B2B-sektorilla.

Mitä sinä voit odottaa minulta?

Mä oon hyvin tehokas ja oma-aloitteinen enkä pelkää haasteita tai vastuuta. Oon myös positiivinen, avoin ja luotettava työkaveri, joka on aina valmis auttamaan. Ehkä ainoat huonot puoleni ovat mun p*skat puujalkavitsit ja se, että oon välillä hieman ankara itselleni.

Mutta: harrastan thai-nyrkkeilyä, joten en anna periksi, haluan oppia uusia kikkoja ja selvittää kiperätkin tilanteet.

Ansioluettelo

CV Ville Vaajanen 2021 sivu 1

Sisältömarkkinoinnin portfolion parhaat

Tunnettuutta Pauligin työnantajabrändille somessa

Kesä- ja heinäkuussa vuonna 2020 kerroin LinkedIn:ssä rekrykokemuksestani Pauligilla, jonne hain Digital Content Manager -pestiin. Kiitoksena tästä postauksesta Paulig lähetti minulle lahjapaketin, jossa oli mm. kahvia ja mausteita. 

Kuten alla olevista kuvankaappauksista näkyy, kokemukseni saavutti kymmeniä tuhansia silmäpareja. Postaukset saavuttivat kolmessa viikossa yhteensä yli 220 000 näyttökertaa, yli 5000 reaktiota ja lähes 120 kommenttia. Paulig sai postauksilla runsaasti tunnettuutta työnantajabrändilleen ja loistavalle tavalleen tehdä rekrytointia. 

Roger Studio: sisällöntuotanto ja sisältöstrategia

Autoin Roger Studiota kehittämään verkkosivujaan vuonna 2020 tuottamalla sinne runsaasti sisältöjä. Tein opinnäytetyöni siitä, miten Roger Studio voisi kasvattaa tunnettuuttaan valmistavan teollisuuden yritysten digitalisaatiosta vastaavien päättäjien keskuudessa Suomessa.

Lisäksi olin vastuussa Roger Studion sisältömarkkinoinnista ja tuotin blogeja, some-postauksia ja sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin suunnitelmia ja prosesseja.

Differon verkkosivu-uudistus (2019)

Autoin Differoa tutkimaan, kuinka yritys panna sisältöstrategiaansa käytäntöön verkkosivuillaan vuonna 2019. Toimin projektipäällikkönä verkkosivu-uudistuksessa työharjoitteluni aikana tehden yhteistyötä mm. Differon perustajan ja yhteistyökumppanin kanssa

differo etusivu

Haluatko kuulla lisää tai jutella? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko kutsumaan minut työhaastatteluun? Vai haluatko tutustua portfoliooni tarkemmin? Koska en voi luottamuksellisista syistä kertoa julkisesti projekteistani yksityiskohtaisemmin, voit laittaa minulle yhteydenottopyynnön, niin kerron lisää projekteista kattavamman portfolion muodossa. Muussa tapauksessa voit kutsua minut haastatteluun myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.